De Herberg – In de Rimboe

Restaurant de Herberg vind je verscholen in de prachtige bossen van Ermelo, op de camping In de Rimboe. Met een uitgebreide menukaart en veel vaste (restaurant)gasten die erg enthousiast over de kwaliteit van het eten zijn, kon het niet uitblijven. Eindelijk kunnen we de Herberg verwelkomen als deelnemer aan Culibiken Ermelo. Welkom, Saskia, Wim en team!

De Herberg is het warme hart van de camping In de Rimboe. Er is een uitgebreide menukaart met goed eten. Er wordt gewerkt met wisselende seizoensgerechten en op thema-avonden gaat de kok helemaal los. De Herberg is geopend voor zowel lunch, diner als lekker borrelen.

De Herberg neemt dit jaar aan maar liefst 3! Culihoppen tours deel: Culibiken Ermelo verwelkomt de zomer, Culibiken Ermelo – herfsteditie en de culinaire verkenningstocht voor de echte fietsliefhebbers Culibiken – Wild over de Veluwe.

Keukenbrigade In de Rimboe

Een volle agenda voor de Herberg, zeker als je weet dat ze ook heel actief zijn met eigen evenementen die inmiddels ongekende aantallen bezoekers trekken.