Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

All Evenementen

Culibiken – Wild over de Veluwe 2020

18 oktober 2020 @ 12:00 - 17:00 | €55,00

Op 18 oktober a.s. gaan we met Culibiken de Veluwe culinair verkennen. Deze speciale fietseditie van Culihoppen zal je langs vijf gastronomische locaties leiden. Een ontzettend mooie tocht dwars door de Veluwse natuur van Ermelo tot Elspeet.

Mocht fietsen niet jouw ding zijn of lukt fietsen om welke reden dan ook niet, dan kun je deze gastronomische tocht uiteraard ook helemaal of deels per auto doen. Een non-alcoholische alternatief is voor de BOB op elke locatie aanwezig.

De deelnemende locaties zijn:

Blind edition

Alle bovengenoemde locaties ontvangen je met een smakelijk gerechtje en een bijpassend, zorgvuldig door het restaurant gekozen, glaasje wijn of bier. Mag of wil je geen alcoholische versnapering? Een non-alcoholisch alternatief behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Oh ja, nog even dit… We gaan je niet informeren wat er op het menu staat: het is een echte verrassingstocht. Een verrassingstocht langs warme herfstsmaken.

Heb je een allergie of intolerantie, vergeet dan niet deze door te geven bij het boeken van je passe-partout. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Ook als je de tour met andere deelnemers samen wilt maken, geef dan tijdens jouw boeking het boekingsnummer en naam van die party door zodat we jullie bij hetzelfde restaurant kunnen laten starten. Als de indelingen eenmaal gemaakt zijn kunnen we dat niet meer wijzigen

Let wel op: bij grote groepen kunnen we niet garanderen dat je bij elkaar aan tafel kunt zitten.

Culibiken – Wild op de Veluwe is op 18 oktober 2020 van 12.00 tot 17.00 uur.

Gegevens

Datum:
18 oktober 2020
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€55,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
www.culihoppen.nl

Organisator

Culihoppen
Telefoon
06-15455363
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Veluwe
Price:

55,00

Uitverkocht