Wat is Culihoppen?

Culihoppen is een ongedwongen culinaire wandeling of fietstocht langs sfeervolle locaties, samen met familie, vrienden en relaties.
Culihoppen is beleven, genieten en verhalen delen. Je hopt van restaurant naar restaurant waar je geniet van het gezelschap, van de sfeer en van een heerlijk gerechtje met een door het restaurant gekozen bijpassend glaasje wijn of bier. Wil je of mag je geen alcohol, dan kun je kiezen voor een non-alcoholisch alternatief.

Waar kun je zoal Culihoppen?

In Harderwijk kun je in 2019 diverse keren Culihoppen: op 24 maart staat de eerste culinaire verkenningstocht op de agenda en op 13 oktober gaan de herfstgerechten bij de deelnemende restaurants ervaren.

Elburg gaat inmiddels zijn derde jaar in als Culihoppen locatie en hier zijn we op 10 november te gast.

In Lemmer gaat we in het voorjaar Culihoppen per fiets, ofwel Culibiken. 14 April bezoeken we de diverse restaurants, allemaal geweldig gelegen. Een fantastische periode om Lemmer te verkennen. Wij verzekeren je dat je in de zomer Lemmer opnieuw zult aandoen, zo’n gezellig dorp.

Ook Zwolle krijgt een vervolg, de datum daarvoor wordt “as we speak” afgestemd worden met de deelnemers.

Gaan we weer Culibiken in Ermelo? Jazeker! Op 7 april kunnen we het stalen ros weer van stal halen en de concepten in Ermelo culinair verkennen.

Passe-partout en polsbandje als toegangsbewijs

Met je passe-partout én polsbandje als toegangsbewijs kun je starten met je culinaire route. De deelnemende restaurants staan aangegeven op de achterzijde van je passe-partout.

Met je vooraf toegestuurde passe-partout én polsbandje als toegangsbewijs kun je starten met je culinaire route. Je startrestaurant staat aangegeven op de achterzijde van je passe-partout.

Na de kennismaking met het eerste restaurant, je startrestaurant, bepaal je vervolgens zelf wat je volgende locatie is. Is het ergens druk, loop of fiets dan gerust door naar de volgende deelnemer en ga op een later moment terug. Je hebt voldoende tijd om alle deelnemers te bezoeken; de keukens sluiten een kwartier voor het einde van de tocht.

LET OP: Passe-partouts zijn alleen vooraf online verkrijgbaar.

Nagenieten

Ben je na alle gerechtjes nog niet klaar met genieten? Dan kun je natuurlijk altijd bij de restaurants nog een afzakkertje nemen, of kijken of je nog een dessert van de kaart wilt nuttigen. Voor informatie hierover kun je bij de restaurants zelf terecht.