Culi Zakelijk

Communication and Concepts Factory, de organisator van Culihoppen, verzorgt ook uw zakelijke evenementen. Ook zakelijk kunt u Culihoppen, of Culibiken, of misschien wilt u zelfs wel Culishoppen…

Voor een zakelijk evenement maken we graag een offerte op maat. U geeft ons de kaders, de eventuele wensen of voorkeuren en een budget, en wij gaan voor u aan de slag en zorgen voor een invulling op maat. U noemt het en wij nemen het u uit handen. Culinair, sportief, informatief of een combinatie? Door ons grote netwerk zorgen wij voor de mooiste combinaties op maat.

Wilt u toch zelf ook onderdelen organiseren? Geen probleem, dan werken we nauw samen en zorgen gezamenlijk voor een event waar nog lang over nagepraat zal worden. Alles is op maat en bespreekbaar.

Een van onze laatste zakelijke events was een combinatie van een creatieve activiteit met aansluitend een culinaire afronding: Culihoppen. Franchise-onderneming Decorette gaf ons de opdracht om een event voor ruim 120 relaties te organiseren. We hebben zowel een middag- als avondprogramma verzorgd. Voor het creatieve middagdeel zijn we een samenwerking aangegaan met een kunstenaar om vervolgens het avondprogramma met culinaire partners in te vullen. Het was een geweldig feest!

Klinkt het u als muziek in de horen? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Zakelijke evenementen