Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

All Evenementen

Culibiken Ermelo verwelkomt de zomer (uitgesteld naar 4 oktober 2020)

7 juni 2020 @ 12:00 - 17:00 | €60,00

Ermelo, het fantastische groene dorp op de Veluwe, is te mooi om niet te verkennen. Met het Veluwemeer in de achtertuin en de mooie bossen rondom is het een geweldige locatie. Dat veel toeristen dat al weten blijkt uit de enorme hoeveelheid bezoekers in met name het voorjaar en de zomer. Met deze Culibiken zitten we aan de vooravond van de zomer, hoe heerlijk!

Deelnemende restaurants

Voor deze Culihoppen hebben we gekozen voor een diversiteit aan horecaconcepten:

Pak je stalen ros en fiets van In de Rimboe naar La Famiglia en alles er tussenin. Op het startadres na mag je zelf je volgorde van je fietsroute bepalen. Ook kun je als je in het centrum bent ervoor kiezen om je fiets te parkeren en de rest al wandelend te doen.

Kom je van verder weg, met de fietsen achterop de auto? Geen probleem! Parkeren van je auto is op diverse locaties mogelijk, zoals in het centrum bij de Albert Heijn (dichtbij deelnemer De Boterlap) of op de Enk (bij deelnemer Het Wapen van Ermelo). Ook bij In de Rimboe zijn er parkeermogelijkheden evenals bij La Famiglia.

Geniet op elke locatie van je gerecht en het bijpassend, zorgvuldig door het restaurant gekozen wijntje of biertje, of non-alcoholische versnapering. En mocht het weer niet helemaal Culihoppen waardig zijn: elke deelnemer krijgt een wegwerp regencape in de Culihoppen rugzak.

Blind edition

Oh ja, nog even dit… We gaan je niet informeren wat er op het menu staat: het is een echte verrassingstocht.

Heb je een allergie of intolerantie, vergeet dan niet deze door te geven bij het boeken van je passe-partout. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Ook als je met vrienden of familie wilt Culihoppen en je boekt de kaarten apart, geef dit dan tijdig door. Liefst met naam en boekingsnummer van diegenen met wie je de tour samen wilt beleven. Als de indelingen voor het startrestaurant gemaakt zijn, kunnen we dit helaas niet meer wijzigen.

Culibiken Ermelo verwelkomt de zomer is op 7 juni 2020 van 12.00 tot 17.00 uur.

Zien we jou ook op 7 juni a.s.?

Gegevens

Datum:
7 juni 2020
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€60,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://culihoppen.nl/events/

Organisator

Culihoppen
Telefoon:
06-15455363
Site:
www.culihoppen.nl

Locatie

Ermelo
Ermelo, 3851 + Google Maps
Price:

55,00

Uitverkocht