Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

All Evenementen

Culihoppen Harderwijk – Lentesmaken is uitgesteld naar 11 oktober a.s.

11 oktober 2020 @ 12:00 - 17:00 | €62,00

Culihoppen Harderwijk staat weer op de planning: 29 maart en 8 november 2020. De verkoop van deze populaire tours is inmiddels gestart. De editie van 29 maart is uitverkocht, maar voor het najaar zijn nog volop kaarten beschikbaar.

De gastronomische route loopt langs zoveel mogelijk verschillende concepten, zodat u Hanzestad Harderwijk gastronomisch zo breed mogelijk verkent. Tijdens het rondje bezoekt u restaurants in het mooie, sfeervolle oude centrum, maar bezoekt u ook locaties aan de prachtig vernieuwde boulevard.

De deelnemende restaurants:

Je wordt overal gastvrij ontvangen met een smakelijk gerechtje en een bijpassend, zorgvuldig door het restaurant gekozen glaasje wijn of bier. Mag of wil je geen alcoholische versnapering? Een non-alcoholisch alternatief behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Een uitzondering is de deelname door Patrijs: zij verzorgen, net als in het najaar van 2019, een mini-dessert to go. Zoet of hartig, dat blijft een verrassing tot op het moment suprême.

Blind edition

Oh ja, nog even dit… We gaan je helemaal niet informeren wat je te eten krijgt. Het is een culinaire, gastronomische verkenningstocht dus is het wel zo spannend als je dan ook echt verrast wordt.

Heb je een allergie of intolerantie, vergeet dan niet deze door te geven bij het boeken van je passe-partout. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Je passe-partout zal dan ook een vermelding bevatten dat je een uitzondering hebt doorgegeven.

Ook als je met vrienden of familie wilt Culihoppen en je boekt de kaarten apart, geef dit dan tijdig door. Als de indelingen voor het startrestaurant gemaakt zijn, kunnen we dit helaas niet meer wijzigen.

Culihoppen Harderwijk – Lentesmaken is op 29 maart 2020 van 12.00 tot 17.00 uur

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
11 oktober 2020
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€62,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
www.culihoppen.nl

Organisator

Culihoppen
Telefoon:
06-15455363
Site:
www.culihoppen.nl

Locatie

Harderwijk
Harderwijk, Nederland 3841 Nederland + Google Maps
Price:

62,00

Uitverkocht