Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

All Evenementen

Culbiken Ermelo – Herfstsmaken

4 oktober 2020 @ 12:00 - 17:00 | €60,00

Ermelo en omgeving is te mooi om niet te verkennen. Dus behalve het bezoeken van de restaurants, zouden we jullie willen adviseren een wat breder rondje te fietsen. Met het Veluwemeer in de achtertuin en de mooie bossen rondom is Ermelo een geweldige locatie. Dat veel toeristen dat al weten blijkt uit de enorme hoeveelheid bezoekers in met name het voorjaar en de zomer.

Deelnemende restaurants

Deze Culibiken wordt verzorgd door de volgende horecaconcepten:

Je wordt overal gastvrij ontvangen met een smakelijk gerechtje en een bijpassend, zorgvuldig door het restaurant gekozen, glaasje wijn of bier. Mag of wil je geen alcoholische versnapering? Een non-alcoholisch alternatief behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ligging restaurants Culibiken Ermelo oktober 2020

Je fietst, als je de plattegrond hierboven bekijkt van de ene gele locatie naar de andere. De fietstocht naar de nieuwe deelnemer Herberg In de Rimboe is prachtig! Dwars door het bos naar deze ontzettend, actieve, gastvrije camping met een gerenommeerd restaurant.

Blind edition

Oh ja, nog even dit… We gaan je niet informeren wat er op het menu staat: het is een echte verrassingstocht. Een verrassingstocht langs warme herfstsmaken.

Heb je een allergie of intolerantie, vergeet dan niet deze door te geven bij het boeken van je passe-partout. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Ook als je hetzelfde startadres wilt hebben, om gelijk met andere deelnemers op te fietsen, geef dit dan bij het boeken door onder vermelding van naam van boeker en liefst ook het boekingsnummer. Als de indelingen voor de startrestaurants zijn gemaakt, kunnen we dit helaas niet meer wijzigen.

Let wel op: bij grote groepen kunnen we niet garanderen dat je bij elkaar aan tafel kunt zitten.

Culibiken Ermelo is op 4 oktober 2020 van 12.00 tot 17.00 uur.

Gegevens

Datum:
4 oktober 2020
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€60,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Site:
www.culihoppen.nl/event/culibiken-ermelo-herfstsmaken

Organisator

Culihoppen
Telefoon:
06-15455363
Site:
www.culihoppen.nl
Price:

60,00

Uitverkocht