Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

All Evenementen

Culihoppen Harderwijk – Warme winterse sferen

8 november 2020 @ 12:00 - 17:00 | €60,00

Culihoppen Harderwijk – Warme winterse sferen, ofwel de najaarseditie, zal dit jaar op zondag 8 november zijn. De restaurants gaan jullie weer verwennen met warme smaken, passend bij het jaargetijde.

De gastronomische route loopt langs zoveel mogelijk verschillende concepten, zodat u Heerlijk Harderwijk gastronomisch zo breed mogelijk verkent. Tijdens het rondje bezoekt u restaurants in het mooie, sfeervolle oude centrum, maar bezoekt u ook locaties aan de prachtig vernieuwde boulevard.

De deelnemende restaurants zijn tot dusverre:

De teams ontvangen je gastvrij met een smakelijk gerechtje en een bijpassend, zorgvuldig door het restaurant gekozen, glaasje wijn of bier. Mag of wil je geen alcoholische versnapering? Een non-alcoholisch alternatief behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Blind edition met warme, winterse smaken

Oh ja, nog even dit… We gaan je niet informeren wat er op het menu staat: het is een culinaire, gastronomische verkenningstocht dus is het el zo spannend als je dan ook echt verrast wordt.

Heb je een allergie of intolerantie, vergeet dan niet deze door te geven bij het boeken van je passe-partout. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Je passe-partout zal dan ook een herkenning bevatten dat je een uitzondering hebt doorgegeven.

Ook als je hetzelfde startadres zou willen hebben als andere deelnemers geef dit dan bij het boeken door onder vermelding van naam van boeker en liefst ook het boekingsnummer. Als de indelingen voor de startrestaurants zijn gemaakt, kunnen we dit helaas niet meer wijzigen.

Culihoppen Harderwijk – Warme, winterse sferen is op 8 november 2020 van 12.00 tot 17.00 uur.

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
8 november 2020
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€60,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
www.culihoppen.nl

Organisator

Culihoppen
Telefoon:
06-15455363
Site:
www.culihoppen.nl

Locatie

Harderwijk
Harderwijk, Nederland 3841 Nederland + Google Maps
Price:

60,00

Uitverkocht