Culihoppen Harderwijk – Autumn Flavours: verkoop start 8 augustus om 20.00 uur

Op dit moment vallen de mussen bijna dood van het dak want het is inmiddels volop zomer. Natuurlijk genieten we daar volop van, maar wij houden ons toch alvast ook bezig met het najaar en de Culihoppen-tochten in die periode. Tenslotte zijn dat toch weer superleuke, smakelijke evenementen om naar uit te zien.

Zo bezoeken we in november de locaties Ermelo en Elburg. In Elburg gaan we op 10 november Culihoppen, Ermelo is op 24 november aan de beurt. Harderwijk is de eerste die ons gaat laten genieten van de najaarssmaken: de editie Autumn Flavours vindt al op 13 oktober a.s. plaats.

Nogmaals hartelijk dank voor de feedback na de voorjaarseditie

We waren erg blij met jullie feedback na onze oproep. De opmerkingen, zowel positief als met verbeterpuntjes, hebben we plenair met alle deelnemende restaurants besproken en nemen we dan ook zeker ter harte.

Van onze kant willen we wel écht jullie aandacht vragen voor de mogelijkheden van het restaurant als je met een grotere groep bent. Daar waar het kan zal het restaurant aan jullie wensen tegemoet komen, maar ze kunnen geen tafels vrijhouden zodat er uiteindelijk voldoende zitplaatsen voor jullie groep zijn. Dan wordt het toch gesplitst plaatsnemen, wat overigens niet betekent dat het minder gezellig zal zijn.

Welke restaurants tref je op 13 oktober?

Welke restaurants gaan de editie op 13 oktober a.s. in het historische Harderwijk verzorgen? Je vindt ze hier met een uitgebreidere beschrijving. Deze herfsteditie loop je langs de diverse hotspots van Heerlijk Harderwijk: de historische binnenstad met de Markt en de Vischmarkt, de vernieuwde Boulevard, de haven en het Plantagepark. En er is nog zoveel meer! Kortom, een heerlijke wandeling die je naar behoefte kunt uitbreiden door een extra rondje tijdens je wandeling te maken. En dat geeft je ook de gelegenheid om de maar liefst acht bijdragen lekker te laten zakken.

Passe-partouts al of bijna beschikbaar

De passe-partouts voor de tochten in Elburg en Ermelo zijn al beschikbaar, voor de immens populaire Harderwijkse tour gaan ze 8 augustus om 20.00 uur in de verkoop. Met al die achten prima te onthouden, toch? Na betaling van de passe-partouts ontvang je deze ongeveer een week voor het evenement thuis. Eenmaal bestelde passe-partouts kunnen we helaas niet retour nemen.

Wees niet bang dat de Harderwijkse tour weer binnen 5 of 10 minuten uitverkocht is: er komen vaak bestellingen na het verlopen van de reservering van 15 minuten terug in de voorraad. Om welke reden dan ook. Daarbij: de aanhouder wint meestal?!