Chez Brochard

Bij Bij Brochard geniet je op het mooiste terras van Harderwijk aan de haven van een goede kop koffie, een heerlijke lunch, borrel of diner. Ze organiseren graag uw feest of bruiloft. Bij Chez Brochard ben je ook aan het juiste adres voor de huur van een sloep of voor een rondvaart aan boord van onze klassieke salonboot Jacoba uit 1925.

Ook zijn er mooie plekken waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Boven in de dinerzaal, aan boord van de Jacoba of buiten op het terras. Bij Chez Brochard serveren ze eigenwijze Franse klassiekers, een regelmatig wisselend en verrassend Menu du Chef, en hanteren een uitgebreide wijnkaart met veel open wijnen.

Van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12.00 uur kun je bij Chez Brochard terecht. Het diner wordt vanaf 17.30 uur geserveerd. Parkeren kan op het eigen terrein en voor de deur.

Als je komt eten bij Chez Brochard ervaar je het zoals we het zelf het graag zien: persoonlijke gastvrijheid, jazz & lounge muziek, heerlijke gerechten uit de klassieke Franse keuken waar Koos en Esther en hun team hun eigenwijze draai aan geven met mooie smaakcontrasten op het bord. En uiteraard dit alles vergezeld van bijpassende, bijzondere wijnen.

Graag tot ziens bij Chez Brochard!

Locatiegegevens:

Chez Brochard
Havendijk 1
Harderwijk
Tel. 0341 701 468