Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

All Evenementen

De Wild(E) Tour

14 november 2021 @ 11:00 - 17:00 | 36,50€

Deze tour gaat 15 oktober 2021 in de verkoop!

Houd je wel van een stevig rondje fietsen? Is wild eten onder genot van een passend bokbiertje of stevig glas rode wijn ook jouw ding? Bingo! Dan is dit écht iets voor jou.

In samenwerking met Grand Café Het Postkantoor in Ermelo, Hotel Restaurant De Vossenberg in Vierhouten en Bierbrouwerij de Uddelaer in Staverden (Ermelo) organiseren we op 14 november een “lekkere” fietstocht, die je uiteraard ook met de auto of scooter kunt maken. Non-alcoholische drankjes zijn uiteraard ook mogelijk.

Je start tussen 11.00 -12.00 uur bij De Vossenberg in Vierhouten óf bij Het Postkantoor in Ermelo. Je eindigt overigens ook bij je startadres. Ofwel, je maakt een rondje van ongeveer 40 km op de fiets (of met de auto of scooter) tussen beide restaurants met bierbrouwerij De Uddelaer als tussenstop. Een advies fietsroutebeschrijving ontvang je ongeveer een week voor de tocht.

Inbegrepen in deze fietstocht zijn:

  • 6 bokbiertjes, wijntjes of non-alcoholische versnaperingen (2 per locatie)
  • 4 hapjes (2 stuks bij het Postkantoor en 2 stuks bij De Vossenberg)
  • Fietsroute beschrijving

Hoe gaat het in zijn werk?

Je start je route bij het aangegeven restaurant met je digitale deelnamebewijs. Daar ontvang je op vertoon van je digitale deelnamebewijs, de boekingsnaam en het boekingsnummer, én na de door de overheid verplichte coronacheck, je bonnen voor 6 drankjes en 4 hapjes, waarbij elke kleur staat voor het restaurant waar je deze bon in kunt leveren.
Het boekingsnummer staat op de boekingsbevestiging welke je ontvangt op het mailadres dat je tijdens de boeking hebt doorgegeven. Check goed je spambox voor deze bevestiging.

Startpunt De Vossenberg – Vierhouten

Als De Vossenberg jouw startrestaurant is, ga je hier al gelijk van je eerste hapje en drankje genieten.

Als je er aan toe bent vervolg je de route en fiets je naar Bierbrouwerij de Uddelaer. Hier krijg je uiteraard een huisgemaakt biertje. Als je bijvoorbeeld op de terugweg een andere route neemt, en niet langs de Uddelaer komt, kun je ook nu je tweede biertje nemen. Op één been kun je niet lopen, toch?

Daarna fiets je door naar Restaurant het Postkantoor in het centrum van Ermelo. Ook daar word je verwelkomd met een hapje en een drankje. Inmiddels ben je waarschijnlijk al zo’n twee uur op pad.

Vervolgens fiets je terug naar De Vossenberg, via bijvoorbeeld weer de Uddelaer. Als je daarna bij je eindpunt De Vossenberg  aangekomen bent, krijg je nog een hapje en drankje voorgeschoteld.

Startpunt Het Postkantoor – Ermelo

Als Het Postkantoor jouw startrestaurant is, ga je hier al gelijk van je eerste hapje en drankje genieten.

Als je er aan toe bent vervolg je de route en fiets je naar Bierbrouwerij de Uddelaer. Hier krijg je uiteraard een huisgemaakt biertje, of als je dat wilt, al gelijk ook nummer twee.

Daarna fiets je door naar Restaurant De Vossenberg in Vierhouten. Ook daar word je verwelkomd met een hapje en twee drankjes. Inmiddels ben je waarschijnlijk al zo’n twee uur op pad.

Vervolgens fiets je terug naar Het Postkantoor, wat nogmaals via de Uddelaer kan, maar een andere optie is bijvoorbeeld langs de Schaapskooi in Ermelo. Aangekomen bij Het Postkantoor kun je daar nog een hapje en drankje nuttigen.

Wildbuffet

Zowel Grand Café Het Postkantoor als Hotel Restaurant de Vossenberg verzorgen voor de echte Wild(e) liefhebbers nog een Wildbuffet. Tenslotte heb je er toch 40 kilometer op zitten na het afronden van de tocht. Ga lekker wild eten voor €19,00 per persoon, en geniet van van de heerlijke tocht.

Goed om te weten:

De restaurants zijn van 11.00 tot 17.00 uur voor deze Wilde Tour geopend. Dus blijf gerust wat langer zitten als je het gezellig vindt, maar houd wel de eindtijd in de gaten.

  • De deelnamebewijzen ontvang je maximaal 1 dag voortijds via de mail (voeg henny@culihoppen.nl toe aan je contacten zodat de mail niet in je spam terechtkomt).
  • We volgen de verplichte landelijke regels: bij aanvang dien je een QR-code of recente negatieve coronatest te tonen. Bij voldoen aan de toegangsregels, verstrekken wij een polsbandje, die ook geldig is bij de andere deelnemende restaurants aan deze tour.
  • De ticketprijs voor De Wild(e) Tour is €36,00 per persoon (excl. €0,50 boekingskosten per ticket).

Gegevens

Datum:
14 november 2021
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
36,50€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

Culihoppen
Telefoon:
06-15455363
Site:
www.culihoppen.nl

Locatie

Veluwe