Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

All Evenementen

Culihoppen Royal Walks & Bites Elburg 27 april 2021 – UITVERKOCHT

27 april 2021 @ 12:00 - 17:00 | 30,25€

DEZE EDITIE VAN WALKS & BITES IS UITVERKOCHT.

Het is bijna 27 april: Koningsdag. Voor iedereen elk jaar een dag om er lekker Nederlands een echt gezellig volksfeest van te maken. Helaas gaat dat ook dit jaar nog niet op die manier gebeuren. Maar zomaar voorbij laten gaan is ook geen optie. Wij willen er, ondanks de geldende beperkingen toch een leuke en vooral ook smakelijke dag van maken, alleen net anders dan anders.

In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk om de restaurants, zoals we gewend zijn tijdens regulier Culihoppen, binnen te bezoeken. Maar afhalen van de lekkere gerechtjes kan wel! En dat gaan we doen. We bezoeken de volgende vijf  deelnemende locaties voor een afhaalgerechtje. Een drankje is bij deze tocht NIET inbegrepen. Wel is het bij de meeste locaties mogelijk een non-alcoholisch drankje, en soms ook nog andere lekkernijen, te kopen.

De volgende restaurants verzorgen jullie afhaalgerecht:

Hoe gaat het in zijn werk?

De route langs de restaurants bepaal je zelf, maar we verzoeken jullie wel dringend om de voorgeschreven afstand van 1,5 meter tot de andere gasten en de restaurantteams te handhaven conform de coronamaatregelen. Dus vermijd groepsvorming! Is het ergens druk, loop door naar de volgende locatie en keer later terug, of wacht even op je beurt op gepaste afstand. De restaurants zijn van 13.00 tot 17.00 uur geopend voor jullie “culibites”.

We delen graag een paar “Groundrules” met jullie zodat we deze afhaal-edities van  Culihoppen coronaproof kunnen verzorgen, voor jullie veiligheid en voor de teams van de restaurants.

  • Je kunt per bestelling voor maximaal 2 personen boeken.
  • De deelnamebewijzen ontvang je maximaal 1 dag voortijds via de mail (voeg henny@culihoppen.nl toe aan je contacten zodat de mail niet in je spam terechtkomt).
  • Zorg dat je een mondkapje bij je hebt voor als de situatie dit vereist.
  • Laat één van jullie de gerechtjes bij het restaurant afhalen, laat de ander vast een rustig plekje op zoeken, echter NIET bij of voor het restaurant.
  • Neem eventueel afval na je bezoek mee en laat dit niet rondslingeren
  • Volg de aanwijzingen van het restaurant op
  • En…dat geldt nog altijd en voor iedereen: heb je klachten? Blijf dan thuis!

Met het opvolgen van deze regels wordt het absoluut weer een gezellige Culihoppen middag, op afstand.

Jullie ontvangen jullie deelnamebewijs uiterlijk de dag voor de tocht van start gaat.

Ticketprijs: €30,00 exclusief €0,25 administratiekosten

Opmerking: heb je een allergie of voedingsintolerantie, meld dit dan bij de bestelling.  In verband met vooraf ingekochte ingrediënten kunnen we niet garanderen dat er met later gemelde intoleranties en allergieën rekening gehouden kan worden. De tijdens de boeking gemelde intoleranties worden vooraf automatisch aan de restaurants doorgegeven, gekoppeld aan het boekinsgnummer.

We wensen iedereen alvast heel veel plezier!

Gegevens

Datum:
27 april 2021
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
30,25€
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Culihoppen
Telefoon:
06-15455363
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Elburg
Elburg, Netherlands + Google Maps
Price:

30,25

Uitverkocht