Culihoppen gaat het najaar in

Keycords, rugzakjes, goodybags, posters, flyers, passe-partouts, de voorbereidingen voor de Culihoppen-edities zijn in volle gang. Echt superleuk, die komende tours. Maar….een pakhuis zou geen overbodige luxe zijn.

Harderwijk: hotspot op de Veluwe

Zo beginnen we op 13 oktober met de Harderwijkse editie. Hanzestad Harderwijk: de hotspot op de Veluwe, aldus diverse bloggers en tijdschriften. Een echte culinaire stad met een enorme variatie aan horecagelegenheden. En wat te denken van de compleet vernieuwde boulevard? Het stadsstrand, de gigantische boten die aanleggen aan de boulevard, de Ibizamarkt… Harderwijk wordt wel het Saint Tropez van Nederland genoemd, en niet onterecht. Geweldig!

Terug naar de tocht: deze was weer in een mum van tijd uitverkocht en wederom helaas teleurgestelde mensen. Zelfs boze mensen, dat ze er niet tussen kwamen. Maar echt…als we er iets aan konden doen, dan zouden we dat uiteraard doen. Suggesties? Altijd welkom!

Primeur: Culibiken – Wild over de Veluwe

De week erna, op 20 oktober, een primeur: de Culibiken – Wild over de Veluwe tocht. Een fietstocht door de fantastische natuur van de Veluwe, maar…een e-bike is wel raadzaam. Als je het rondje gemaakt hebt, heb je 30 km achter je gelaten. Gecombineerd met overal een gerechtje en een drankje, maakt dat je het tempo er wel een beetje in moet houden.  Wil of kun je geen 30 kilometer fietsen, pak dan de auto of scooter. Het is gewoon een ontzettend mooie tocht. En als je er niet doorheen raast met je gemotoriseerde vervoersmiddel, ook dan kun je er volop van genieten. Oh, en maak je geen zorgen: er is een non-alcoholisch alternatief voor het wijntje of biertje beschikbaar.

Culibiken over de Veluwe langs La Famiglia

Sfeervol Elburg op 10 november

November, ook zó leuk! Op 10 november gaan we eerst naar Elburg. Elburg blijft een geweldig stadje. Sfeervol, knus met leuke winkels en een mooie variëteit aan restaurants: echt de moeite waard om te bezoeken. Niet voor niets is het jaarlijkse Kerst in de Vesting een enorm succes. Het past er zo ontzettend goed! Met Culihoppen loop je datzelfde mooie, historische Hanzestadje in en kijk je je ogen uit. Zeker weten!

Laatste Culihoppen, ehhh Culibiken 2019 in Ermelo

En dan, op 24 november de laatste Culihoppen van 2019…althans, voor zover nu duidelijk, want je weet het maar nooit he? Het blijft een uitdaging om sfeervolle, mooie, bijzondere, leuke restaurants te spotten, in nieuwe dorpen en steden en deze enthousiast te maken voor Culihoppen, zodat jullie ze op een laagdrempelige manier kunnen verkennen…en wellicht na Culihoppen nog een keer bezoeken. Maar…we dwalen weer af: eind november gaan we dus Culibiken in Ermelo. Of Culihoppen. Of Culihoppen en Culibiken, want combineren kan natuurlijk ook! Zet je fiets centraal neer en wandel naar de diverse locaties. Ook dat is prima te doen.

Wil je weten wie de deelnemende restaurants zijn? En wil je iets meer details over een bepaalde tour? Kijk dan op de pagina evenementen en klik op de locatie waar je meer over wilt weten.

Superleuk als we je ergens mogen begroeten!