Laden Evenementen

All Evenementen

Culibiken Ermelo – Proef het najaar

24 november @ 12:00 - 17:00 | €58,00

Evenement Navigation

Ermelo, het fantastische groene dorp op de Veluwe, is te mooi om niet te verkennen. Met het Veluwemeer in de achtertuin en de mooie bossen rondom is het een geweldige locatie. Dat veel toeristen dat al weten blijkt uit de enorme hoeveelheid bezoekers in met name het voorjaar en de zomer.

Deelnemende restaurants

Voor deze Culihoppen hebben we gekozen voor een diversiteit aan horecaconcepten:

Je wordt overal gastvrij ontvangen met een smakelijk gerechtje en een bijpassend, zorgvuldig door het restaurant gekozen, glaasje wijn of bier. Mag of wil je geen alcoholische versnapering? Een non-alcoholisch alternatief behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Voor de fanatiekelingen onder ons kan het een reguliere wandeling langs deze concepten zijn. Maar fietsend kan natuurlijk ook! En dan maak je net even dat extra rondje langs de mooie plekjes in de omgeving.

Blind edition

Oh ja, nog even dit… We gaan je niet informeren wat er op het menu staat: het is een echte verrassingstocht. Een verrassingstocht langs warme herfstsmaken.

Heb je een allergie of intolerantie, vergeet dan niet deze door te geven bij het boeken van je passe-partout. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Je passe-partout zal dan ook een vermelding bevatten dat je een uitzondering hebt doorgegeven.

Ook als je de tour met andere deelnemers samen wilt maken, geef dan het boekingsnummer en naam van die party door zodat we jullie bij hetzelfde restaurant kunnen laten starten.

Let wel op: bij grote groepen kunnen we niet garanderen dat je bij elkaar aan tafel kunt zitten.

Culihoppen Ermelo is op 24 november 2019 van 12.00 tot 17.00 uur.

Gegevens

Datum:
24 november
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€58,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
www.culihoppen.nl

Organisator

Culihoppen
Telefoon:
06-15455363
Website:
www.culihoppen.nl

Locatie

Ermelo
Ermelo, 3851 + Google Maps
Price:

58,00

Beschikbaar