Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

All Evenementen

Culinair Harderwijk

8 oktober 2023 @ 13:00 - 17:00 | 95,00€

Evenement Navigation

——DEZE EDITIE VAN CULIHOPPEN IS UITVERKOCHT—–

Yes! We gaan weer Culihoppen in de oergezellige Hanzestad Harderwijk.

De gastronomische verkenningsroute gaat op 8 oktober a.s. langs 6 locaties, waarbij één pop-up neerstrijkt in één van de mooiste locaties van Harderwijk: Kunstcentrum Catharinakapel.

Genieten van food & drinks & art: veel mooier kun je het niet krijgen!

foto: ElisabethVisuals

Als vanouds leidt de wandelroute langs diverse restaurants in het centrum en aan de boulevard. Een mooie selectie van restaurants die gezamenlijk vol enthousiasme een écht culinaire editie gaan  verzorgen. Een drukproef van hun kwaliteit en gastvrijheid. Een mooiere start kunnen we ons bijna niet voorstellen!

De deelnemende restaurants zijn:

Hoe gaat Culihoppen in zijn werk?

Je ontvangt ongeveer 2 tot 3 weken voor de wandeltocht je passe-partouts via de post, dus NIET als download na je bestelling. Deze passe-partout geeft je in combinatie met de ook toegestuurde polsbandjes toegang tot de Culihoppen tour.

Met de passe-partout en het polsbandje ga je van start bij het opgegeven startrestaurant. Per startrestaurant wordt een andere kleur polsband uitgereikt. Het startrestaurant staat aangegeven op de achterkant van de passe-partout. Hier word je ontvangen met hun zorgvuldig gekozen wijnspijs-combinatie.

Het advies is om ongeveer na elke 30 minuten naar elk volgend restaurant te vertrekken. Volg hiervoor de aangegeven vaste volgorde achterop de passe-partout. We werken dit jaar met een vaste route!

De restaurants ontvangen jullie voor de gerechten en bijpassende wijn of bier van 13.00 en 17.00 uur. Hoe gezellig ook, let goed op de tijd zodat je geen restaurant hoeft te missen.

Het menu? Dat houden we een verrassing, maar dat het een waar culinair feestje gaat worden, dat moge duidelijk zijn.

En dan nog even dit….

  • Heb je een allergie of intolerantie, vergeet dan niet deze door te geven bij het boeken van je passe-partout. Dan kunnen we daar rekening mee houden. We geven deze uitzonderingen door aan de restaurants, onder vermelding van jullie boekingnummers.
  • Vanwege de grootte van de meeste restaurants kunnen we helaas geen grote groepen aan een tafel plaatsen. Om diezelfde reden zullen we boekingen met maximaal 8 kaarten per boeking toestaan op de website. Dit betekent expliciet dat je zeer waarschijnlijk geregeld NIET met 6 tot 8 personen aan een tafel plaats kunt nemen. Dit betekent dat je als groep zult moeten splitsen, en over tafels verdeeld wordt. Schik je naar de instructies van de restaurant teams, graag geen discussies op locatie.
  • Vriendelijk maar dringend verzoek is dan ook om geen tafels te verslepen in de locaties, we houden het graag behapbaar voor ieders plezier, ook voor de teams van de restaurants.

Culihoppen Harderwijk – Culinair Harderwijk is op 8 oktober 2023 van 13.00 tot 17.00 uur.
Prijs: €95,00 per passe-partout (inclusief 6 gerechten en 6 wijntjes, biertjes of non-alcoholische versnapering)

De passe-partouts gaan 31 augustus a.s. vanaf 20.00 uur in de verkoop via https://www.culihoppen.nl/tours-tickets.

Graag tot dan!

Gegevens

Datum:
8 oktober 2023
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
95,00€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Culihoppen
Telefoon
06-15455363
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Harderwijk
Harderwijk, Nederland 3841 Nederland + Google Maps
Price:

95,00

Uitverkocht