Laden Evenementen

All Evenementen

Culihoppen Lemmer

14 april @ 12:00 - 17:30 | €58,00

Lemmer, een Friese plaats in de gemeente De Friese Meren, ligt aan het IJsselmeer en de Friese Meren. Het is een zeer bekende watersportlocatie. En hoe mooi: in dit mooie Friese Lemmer kan er op 14 april 2019 weer geculihopt worden!

Dit jaar kiezen we voor de variant Culibiken: pak het stalen ros en fiets langs de mooie locaties die Lemmer rijk is en geniet van de fantastische plaatjes die je onderweg tegenkomt.

Deelnemende restaurants:

Je wordt overal gastvrij ontvangen met een smakelijk gerechtje en een bijpassend, zorgvuldig door het restaurant gekozen, glaasje wijn of bier. Mag of wil je geen alcoholische versnapering?Een non-alcoholisch alternatief behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Kom je niet uit Lemmer en wordt het lastig een fiets mee te nemen? Bij Rijwielhandel Boek kun je zowel een gewone als elektrische fiets huren.

Blind edition

Oh ja, nog even dit… We gaan je niet informeren wat er op het menu staat: het is een echte verrassingstocht.

Heb je een allergie of intolerantie, vergeet dan niet deze door te geven bij het boeken van je passe-partout. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Je passe-partout zal dan ook een vermelding bevatten dat je een uitzondering hebt doorgegeven.

Culihoppen Lemmer vindt plaats op 14 april 2019 van 12.00 tot 17.30 uur.

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
12:00 - 17:30
Kosten:
€58,00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,
Website:
www.culihoppen.nl

Organisator

Culihoppen
Telefoon:
06-15455363
Website:
www.culihoppen.nl

Locatie

Lemmer
Lemmer, + Google Maps
Price:

58,00

Op voorraad