Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

All Evenementen

Culibiken Ermelo

7 april @ 12:00 - 17:00 | €55,00

Ermelo, het fantastische groene dorp op de Veluwe, is te mooi om niet te verkennen. Met het Veluwemeer in de achtertuin en de mooie bossen rondom is het een geweldige locatie. Dat veel toeristen dat al weten blijkt uit de enorme hoeveelheid bezoekers in met name het voorjaar en de zomer.

Deelnemende restaurants

Voor deze eerste Culihoppen hebben we gekozen voor een diversiteit aan horecaconcepten: zeer welbekende restaurants en een speciaalbiercafe.

Je wordt overal gastvrij ontvangen met een smakelijk gerechtje en een bijpassend, zorgvuldig door het restaurant gekozen, glaasje wijn of bier. Mag of wil je geen alcoholische versnapering?Een non-alcoholisch alternatief behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Voor de fanatiekelingen onder ons kan het een reguliere wandeling langs deze concepten zijn. Maar fietsend kan natuurlijk ook! En dan maak je net even dat extra rondje langs de mooie plekjes in de omgeving.

Blind edition

Oh ja, nog even dit… We gaan je niet informeren wat er op het menu staat: het is een echte verrassingstocht.

Heb je een allergie of intolerantie, vergeet dan niet deze door te geven bij het boeken van je passe-partout. Dan kunnen we daar rekening mee houden. Je passe-partout zal dan ook een vermelding bevatten dat je een uitzondering hebt doorgegeven.

Culihoppen Ermelo is op 7 april 2019 van 12.00 tot 17.00 uur.

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€55,00
Evenement Categorie:
Website:
www.culihoppen.nl

Locatie

Ermelo
Ermelo, 3851 + Google Maps
Price:

55,00