Culihoppen Zwolle laatste tour van dit voorjaar

Nog een week, dan gaan we Culihoppen in de Overijsselse Hanzestad Zwolle. De stad met veel moois als de bijzondere boekwinkel Waanders in de Broeren in de voormalige Broerenkerk, Museum de Fundatie of de Peperbus die je kunt beklimmen als de Basiliek is geopend en je een fenomenaal uitzicht over Zwolle biedt, en ga zo maar door. Zwolle is een ontzettend gezellige, knusse stad en ook nog eens centraal gelegen. Dus om de reis hoef je het niet te laten om ook te komen Culihoppen.

Wat is Culihoppen?

Culihoppen is een concept waarbij je langs zeven deelnemende horecagelegenheden wandelt, waar je ontvangen wordt met een heerlijk gerechtje en een drankje: een zorgvuldig bijpassend glaasje wijn of bier. We horen je zeggen: maar dat kan toch niet als je rijden moet? Nee, dat is zeker niet ons  advies. Maar daarom is Zwolle zo’n ontzettend mooie locatie: er hoeft niemand de BOB te zijn. Met de trein is Zwolle uitstekend te bereiken en je wandelt zo in tien minuten naar het mooie centrum.

Hoe kan ik meedoen?

Om mee te kunnen doen moet je vooraf een passe-partout bestellen. Deze ontvang je vervolgens per post in de week voorafgaand aan het evenement. Je startrestaurant staat aangegeven op je passe-partout, dus daar start je om ongeveer 12.00 uur. Daar word je gastvrij ontvangen en kun je genieten van het lekkers dat men je biedt. Ben je klaar, dan loop je naar je volgende restaurant. Welk van de deelnemende restaurants je als volgende locatie wilt bezoeken, mag je zelf bepalen. We hebben geen vastgestelde route. Hierdoor tref je telkens andere mede-Culihoppers, wel zo leuk. Daarbij kun je dan net zo wandelen als je zelf wilt en alle mooie plekjes die je wilt zien gaan bewonderen.

Er is maar één ding waar je rekening mee zou moeten houden, en dat is dat de restaurants om 16.45 uur hun laatste gerechtjes serveren. Het zou jammer zijn als je niet alle restaurants bezocht hebt aan het einde van de middag.

Bestelde passe-partouts zijn in aantocht

De restaurants die op 19 mei a.s. de tour verzorgen zijn:

  • De Hofvlietvilla
  • Bokkers te Buiten
  • De Vlaamse Hoogmis
  • De Zoete Inval
  • Bapas
  • Het Wijnhuis
  • La Cucaracha

Een line-up waar we trots op zijn! Dus, heb je nog niet besteld? Wacht dan niet te lang! Je hebt nog maar enkele dagen de tijd om je passe-partout hier te bestellen.

Voor diegenen die al geboekt hebben: de passe-partouts kun je midden deze week per post verwachten.

We zien jullie zondag 19 mei a.s.! Superleuk! Tot dan.