Met Culibiken genieten van de prachtige Veluwe

Nog twee weken te gaan. Dan grijpen de pioniers van de eerste lange Culibike tocht hun stalen ros van stal. De fietstocht leidt over de met herfstkleuren getooide Veluwe langs 5 prachtig gelegen restaurants :

  • Landgoed de Stakenberg
  • Brasserie Staverden
  • Golfbaan The Links Valley
  • La Famiglia
  • De Boterlap Ermelo

De afstanden tussen de gastronomische locaties variëren van zo’n 4 tot 11 kilometer, maar is uiteraard afhankelijk van de volgorde die men zelf kiest. Alleen het startrestaurant bepalen wij voor de deelnemers.

Geniet bij elk restaurant van de warme herfstsmaken in combinatie met een door het restaurant gekozen bijpassend drankje. Een wijntje, een biertje of een non-alcoholisch alternatief.

Heeft u nog geen passe-partout maar wilt u deze nieuwe tour ook eens ervaren? Passe-partouts zijn nog verkrijgbaar tot 17 oktober a.s. Daarna gaan de chefs zich voorbereiden op deze smakelijke fietstocht.

Wild over de Veluwe kan zowel per fiets als auto afgelegd worden

Wilt u weleens een e-bike proberen? Deze zijn te huur bij van Nijhuis rijwielen. Zij kunnen er voor zorgen dat de fietsen op zaterdag bij The Links Valley worden afgeleverd, en dat ze maandag weer worden opgehaald. ‘s Zondags zijn ze gesloten dus onze tip is wel om dit zelf zo snel mogelijk te regelen.

Zijn de weergoden ons niet goed gezind, of is er een andere reden waarom u deze tocht niet per fiets zou kunnen of willen doen: ook de route over de autowegen is prachtig en een prima alternatief!